Declaraties bewerken en vervolgens goedkeuren

Wanneer een ingediende declaratie niet juist is, bijvoorbeeld doordat er een cijfer verkeerd staat ingevoerd of het type niet juist is, kunt u deze bewerken en direct goedkeuren. Dit werkt als volgt:

Stap 1

Er zijn verschillende opties bij de Declaraties te komen:

Optie 1: via 'Activiteiten'

Optie 2: via 'Nog te doen'

Optie 3: via 'Declaraties'

Stap 2

Klik op het vinkje achter de declaratie.

Stap 3

Klik op 'Bewerken'.

Stap 4

In het scherm dat vervolgens verschijnt kunt u de declaratie bewerken en vervolgens goedkeuren.

Wanneer u de declaratie niet goed wilt keuren maar alleen wilt bewerken, kunt u op 'Bewaar' klikken om de wijzigingen op te slaan.