Standaard factuur tekst: informatie of bedankje onderaan op de factuur zetten

Onderaan de factuur kunt u een eigen gemaakte tekst zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld de ouders bedanken voor het betalen of andere betalingsinformatie zetten op de factuur. Dit kan ingesteld worden per locatie.

Stap 1

Ga naar de 'Instellingen'

Stap 2

Klik op de 'Locatie' waarvoor u de factuurtekst wilt toevoegen.

Let op: deze factuurtekst komt vervolgens op alle facturen van de kinderen op deze loactie.

Stap 3

Klik op 'Facturatie'

Stap 4

Bij 'Standaard factuur tekst' kunt u 3 regels toevoegen voor onderaan de factuur.

Dit komt op de factuur zoals hieronder: