Rapport: Bezetting Percentage

In het rapport ‘Bezettings Percentage’ zie je in één oogopslag wat de geplande en gerealiseerde planning is.

Wat kunt u met dit rapport?

1. Geplande bezetting:

• Deze is handig aangezien de meeste kinderdagverblijven factureren op basis van de geplande uren (vast maandbedrag). Je kunt hier zien op welke dagen je bijna vol zit op basis van de planning.

• Welke dagen slecht bezet worden. Hier kan je actie op ondernemen en op sturen.

• Welke dagen je overbezet bent.

1. Gerealiseerde planning:

• Laat de in- en uitgeklokte uren zien. Zo kun je gemakkelijk zien of de verkochte (geplande) uren ook echt daadwerkelijk gerealiseerd zijn.

1. Geplande bezetting versus Gerealiseerde planning:

• Geeft inzicht in bepaalde patronen. Wanneer bijvoorbeeld je geplande bezetting veel hoger is dan de gerealiseerde bezetting, dan zou je misschien wel meer kinderen op hebben kunnen vangen op die dagen.

• Bijvoorbeeld een hogere realisatie bezetting ten opzichte van de geplande bezetting geeft aan dat er extra kinderen geweest zijn of dat deze kinderen langer gebleven zijn. Echter zou dit dan ook in de planning geregistreerd moeten worden in verband met de GGD.

Stap 1

Ga naar 'Rapporten' en klik 'Bezettings Percentage'

Stap 2

Selecteer de juiste locatie, groep en maand

Stap 3

Klik op 'Verversen' en het rapport verschijnt in uw beeld. Aan het einde van de kolommen vindt u de totalen per maand.