Herberekenen verlof

Het kan voorkomen dat er gedurende het jaar een aanpassing moet worden gemaakt in de verlofafspraken van de organisatie. Als er een aanpassing is gemaakt waardoor het verlof opnieuw berekend moet worden kan gebruik gemaakt worden van de knop 'Opnieuw bereken. Hoe u dit doet, wordt hieronder uitgelegd.

Stap 1

Kies op organisatie niveau in het linker menu voor 'Verlof en verzuim'.

Stap 2

Ga naar het tabblad 'Verlofsaldo'.

Stap 3

Hier ziet u de optie 'Bereken opbouw' staan. Wanneer u hier op klikt, zal het verlof worden herberekend van alle medewerkers die zichtbaar zijn. Let op: wanneer niet heel de lijst met medewerkers zichtbaar is, klik dan onderaan de lijst op 'Toon meer'. Pas wanneer de hele lijst is uitgerold, zal het verlof voor alle medewerkers herberekend worden.