Hoe zorg ik dat bij nieuwe medewerkers het juiste personeelsnummer wordt genomen?

U kunt het volgende personeelsnummer wat gegenereerd wordt aanpassen in de 'Algemene instellingen' binnen het tabblad 'Basis'.

Onder personeelsnummer staat het laatst gebruikte nummer. Wilt u vanaf een ander nummer doornummeren, dan vult u het nieuwe nummer in en drukt u op Reset.

Bijvoorbeeld: in het onderstaande scherm is het laatste personeelsnummer 71, u wilt dat dit 74 wordt.
U vult dan bij personeelsnummer 74 in, drukt op reset en bewaar. De eerstvolgende medewerker die wordt aangemaakt krijgt personeelsnummer 75.