Rapport: Planning t.o.v. werkelijkheid

In dit rapport kunt u bekijken hoeveel geplande en gerealiseerde uren een kind heeft gehad gedurende een bepaalde periode. Zo kunt u bekijken hoeveel uur een kind wel op de planning stond maar in werkelijkheid niet is geweest. Dit rapport kijkt naar de planning van het kind en naar de in- en uitgeklokte tijden van de tijdsregistratie.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en klik op 'Home'.

Stap 2

Ga naar het tabblad 'Rapporten'.

Stap 3

Selecteer het rapport 'Planning t.o.v. werkelijkheid'

Stap 4

Selecteer de locatie en de periode waarover u het rapport wilt genereren. Klik op 'Verversen' en het rapport wordt aangemaakt.