Hoe kan ik als medewerker persoonlijke gegevens wijzigen?

Om goed te kunnen samenwerken met de medewerker is de Medewerker Self Service zeer handig. Hiermee kunnen medewerkers hun adres- en persoonlijke gegevens wijzigen. De administratie van de kinderopvang hoeft deze wijzigingen alleen nog maar goed- of af te keuren. Denk bijvoorbeeld aan een toekomstige adreswijziging. Al deze wijzigingen worden ook opgeslagen bij de medewerker in het tabje ‘Aanpassingen’ met de datum, naam aanvrager en goedkeurder.

Hieronder kunt u lezen hoe u (als medewerker) de gegevens kunt wijzigen via de Medewerker app en hoe de afhandeling verloopt.

Wijzigingen doorgeven via de Medewerkers app

Stap 1

Open de Medewerkers app en log in als u nog niet bent ingelogd.

Stap 2

Druk op uw naam in de witte balk bovenin uw scherm. U bent nu in uw persoonlijke profiel.

Stap 3

Alle informatie die u zelf kunt wijzigen is te herkennen aan het 'Bijwerken' aan de rechterkant van uw beeldscherm. U kunt de volgende gegevens zelf wijzigen:

• Persoonlijke informatie
  • Adres

Stap 4

Per onderwerp kunt u een wijziging doorvoeren. Zodra u de wijziging heeft ingevoerd klikt u op 'Volgende'. In dit scherm wordt aangegeven welke wijzigingen u allemaal heeft ingevoerd. Als de wijzigingen correct zijn klikt u op 'Bevestig' om deze ter goedkeuring te versturen naar de persoon die de aanpassing moet goedkeuren.

Let op: de wijzigingen zijn nooit direct doorgevoerd, omdat deze eerst moeten worden goedgekeurd door een persoon met de juiste rechten binnen uw bedrijf

Stap 5

De wijziging wordt aangeboden ter goedkeuring aan een van uw collega's.

Stap 6

Zodra de wijziging is goedgekeurd ziet u het nieuwe adres in uw persoonlijke profiel staan. Dit geldt ook voor andere wijzigingen die worden goedgekeurd.