Kan ik iets doen aan de snelheid van mijn iPad?

Een trage iPad kan veroorzaakt worden door verschillende zaken, zoals de versie en het model van de iPad. Hieronder hebben we een aantal tips opgesteld die u zelf kunt uitvoeren voor het versnellen van uw iPad:

Tip 1: Zorg dat u de laatste versie iOS draait die geschikt is voor uw iPad

Tip 2: Zorg dat u voldoende vrije ruimte op uw iPad heeft. Dit kunt u zien in de instellingen zien.

Tip 3: Zorg dat u niet te veel apps open heeft staan. (Door dubbel op de Homeknop te drukken kunt u de apps naar boven slepen om deze af te sluiten)

Tip 4: Kijk in de Bitcare app naar de hoeveelheid lokale data. Als dit over de 500Mb gaat is het verstandig een 'Verwijder de lokale data' uit te voeren.

Let op: alleen lokale data verwijderen als 'Alle data geüpload zijn', anders gaan deze niet-verzonden activiteiten verloren.

Graag attenderen wij u er ook op dat wij op dit moment nog een iPad2 ondersteunen, echter deze iPad is uit 2011. Deze iPad's zijn al ouder dan 5 jaar en het kan niet worden verwacht dat deze nog super snel zijn.