Hoe verwijder ik een verzuim melding?


Wanneer u een verzuim melding uit het systeem wilt verwijderen gaat u als volgt te werk:


Stap 1

Ga naar de pagina van uw medewerker.


medewerker%20aanklikken..jpg



Stap 2

Ga naar 'Planning' in het linker menu.


Stap 3

Open het tabblad 'Jaar'.


Stap 4

Onder het schema, in het onderdeel 'Ziek', klikt u op 'Toon meer'.


Stap 5

Klik op het kruisje achter de te verwijderen verzuim melding.

Ziek%20-%20aanpassen.jpg



Stap 6

Klik op 'Verwijderen' en vervolgens op 'Ok'. De verzuim melding is verwijderd.