Fiscaal attest: digitaal ondertekenen

Het is mogelijk om vanuit Bitcare de fiscale attesten aan te maken. Onderdeel van de fiscale attesten is het ondertekenen van ieder attest. Om dit eenvoudiger te maken kun je een digitale ondertekening instellen. Hierdoor wordt op ieder fiscaal attest de handtekening automatisch toegevoegd. Onderstaand wordt uitgelegd hoe je de handtekening voor het fiscaal attest kunt instellen.

Let op: per bedrijf kan er één handtekening ingesteld worden van de vertegenwoordiger van de opvangvoorziening voor het fiscaal attest.

Stap 1
Zorg allereerst dat je op je computer of laptop een afbeelding hebt van de handtekening die je wilt invoegen. Voor een goed en helder resultaat kun je het beste een afbeelding van de handtekening met volledig witte achtergrond gebruiken. Zie het voorbeeld hieronder:

Stap 2
Log in op  app.bitcare.com of klik linksboven op 'Start'.

Stap 3
Klik op de knop 'Instellingen'.

Stap 4
Klik aan de linkerkant op de naam van het bedrijf.

Stap 5
Scroll naar beneden en voeg de gegevens van de verantwoordelijke toe.
Klik vervolgens op de '+' om de handtekening toe te voegen. Deze handtekening zal dan automatisch verschijnen op het fiscaal attest.

Stap 6
Vergeet niet om op 'Bewaar' te klikken rechtsonder.

Let op: Indien je meerdere bedrijven hebt, dan herhaal je stap 1 t/m 6.