Aanduiding Kind en Gezin / IKG contracten

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op "Start"

Stap 2
Op de home pagina klikt u op "kinderen"

Stap 3

Zoek het kind waarvan u aan wil duiden dat het kind een Kind en Gezin (IKG) contract heeft. Klik op de (contract)datum die onder zijn naam vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind. Klik op

Stap 5

U klikt op het linker potloodje:

Stap 6

Vervolgens kunt u aanduiden dat dit betreffende contract een Kind en Gezin/IKG contract is.

Stap 7

Om deze gegevens op te slaan, klikt u op "bewaar":

Stap 8

Eventueel kunt u de Kindcode van het betreffende kind vastleggen. Hiervoor gaat u naar het kopje "prijzen":

Bij de prijs voor Aanwezigheid, klikt u aan de rechterkant op het potloodje:

U voert de Kindcode in en klikt op