Aanmaken van een minimale dagprijs

Aanmaken van een minimale dagprijs (bv. prijs voor een halve dag)

Binnen de kinderopvang worden veel verschillende prijsmodellen aangeboden aan de ouders. Het is binnen Bitcare ook mogelijk om een aparte prijs te koppelen wanneer het kind onder een minimaal aantal uur zit. Dit is alleen in te stellen wanneer een kind een prijs per dag heeft. Dit is dus niet mogelijk voor een prijs per 15 minuten, half uur, uur of maand.

Bijvoorbeeld: een kind heeft een prijs van €80 per dag. Je kan hierbij eenvoudig instellen dat een kind bij minder dan 5 uur op een dag het minimumbedrag van €50 dient te betalen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'. Kies daarna voor het kopje 'Kinderen'.

Stap 2
Klik op de naam van het kind waarvoor je de prijs wilt invoeren.

Stap 3
Klik links in het menu op 'Contracten'.

Stap 4
Klik binnen het contract op het tabblad 'Prijzen'.

Stap 5
Klik op het '+' om een nieuwe prijs aan te maken.

Stap 6
Selecteer een prijs voor 'Aanwezigheid' en klik op 'Volgende'.
Let op: dit is niet mogelijk voor de prijs 'Extra aanwezigheid'.

Stap 7
Hier kan je vervolgens invullen wat de prijs per dag van het kind wordt en wat de minimale dagprijs wordt wanneer het kind onder het minimum aantal uur zit.
Bitcare kijkt naar de tijdsregistratie (in- en uitgeklokte tijden) en maakt daarmee automatisch een factuur met de juiste prijs aan.