Aanpassing in het scherm voor 'Ophalen' en 'Aanleveren' aan Humanwave (november 2023)

Aanpassing in het scherm voor 'Ophalen' en 'Aanleveren' aan Humanwave (november 2023)

In november 2023 zullen wij het scherm gaan aanpassen voor het 'Ophalen' en 'Aanleveren' aan Humanwave. Met deze aanpassing maken wij het overzichtelijker en eenvoudiger voor jou.

De belangrijkste aanpassingen vind je hieronder op een rijtje:
  1. 'Ophalen' en 'Aanleveren' gaat vanuit één scherm
  2. Twee keer tegelijk 'Ophalen' of 'Aanleveren' (of te snel achter elkaar) is niet meer mogelijk. Wees dus geduldig en wacht tot het ophalen en aanleveren afgerond is.
  3. Je kan zelf de logs (historie) bekijken wanneer er is opgehaald en aangeleverd
  4. Je kan zien wat er opgehaald is vanuit Humanwave (welke medewerkers, verlof, ziekte, etc.)

Vernieuwd scherm 'Ophalen' en 'Aanleveren'

Wanneer je op het 'oogje' aan de rechterkant klikt, dan kan je zien voor welke medewerkers data opgehaald is uit Humanwave.