Afspraken voor pedagogisch medewerkers over het gebruik van de iPad

Afspraken voor pedagogisch medewerkers over het gebruik van de iPad

In de bijlage vind je een aantal afspraken die opgesteld zijn voor pedagogisch medewerkers ten aanzien van het werken met de iPad op de groep. 

Medewerkers krijgen veel nieuwe mogelijkheden met Bitcare en het is belangrijk hier op een verantwoordelijke wijze mee om te gaan. Afspraken zijn daarom noodzakelijk. Deze afspraken verschillen natuurlijk per kinderopvang organisatie. Je kunt dit document aanpassen naar jouw eigen wensen.
  • Related Articles

  • iPad uitleg voor pedagogisch medewerkers

   In de bijlage vind je een handig document met uitleg voor de pedagogisch medewerkers over het werken met de iPad op de werkvloer. Wij adviseren om deze te delen met de leidsters op de groep(en).
  • Video: iPad uitleg voor pedagogisch medewerkers

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de iPad app werkt voor pedagogisch medewerkers. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als jullie een nieuwe medewerker in dienst hebben aan wie je dit graag uit zou willen leggen.
  • Belangrijke documenten zichtbaar maken op de groep (iPad)

   Jij wilt natuurlijk dat de medewerkers op de groep belangrijke documenten in kunnen zien. Denk hierbij aan beleidsplannen, huishoudelijk reglement, evacuatie en andere protocollen. Je kunt deze eenvoudig per locatie toevoegen zodat deze zichtbaar ...
  • Aan de slag met Bitcare Personeel Basis

   Hier vind je alle informatie over het gebruik van Bitcare Personeel Basis. 
  • Medewerkers toevoegen

   In dit document leggen wij uit hoe je een medewerker aanmaakt met Bitcare (bijlage 1) en Bitcare Personeel (bijlage 2) en welke gegevens hiervoor van belang zijn.  Het aanmaken van een medewerker in Bitcare gaat zeer gemakkelijk en snel. Je bent per ...