Afspraken voor pedagogisch medewerkers over het gebruik van de iPad

Afspraken voor pedagogisch medewerkers over het gebruik van de iPad

In de bijlage vind je een aantal afspraken die opgesteld zijn voor pedagogisch medewerkers ten aanzien van het werken met de iPad op de groep.

Medewerkers krijgen veel nieuwe mogelijkheden met Bitcare en het is belangrijk hier op een verantwoordelijke wijze mee om te gaan. Afspraken zijn daarom noodzakelijk. Deze afspraken verschillen natuurlijk per kinderopvang organisatie. Je kunt dit document aanpassen naar jouw eigen wensen.