Algemene instellingen Bitcare: afdelingen en functies

Algemene instellingen: 'Afdelingen' en 'Functies'

Om medewerkers te koppelen aan afdelingen en functies, kan je deze bij de tabbladen 'Afdelingen' en 'Functies' invoeren. Tevens kan je afdelingen en functies naderhand nog wijzigen of verwijderen door op het potloodje achter de afdeling of functie te klikken.

Afdelingen

Stap 1
Navigeer naar de 'Algemene instellingen'

Stap 2
Klik op 'Afdelingen'. Middels de '+' kan je een nieuwe afdeling toevoegen.

Code: Je kan een code geven aan de afdeling voor jouw eigen administratie. Dit is puur voor intern gebruik en registratie. Ook kan er in bepaalde rapporten gefilterd worden op deze afdelingen.

Functies

Stap 1
Navigeer naar de 'Algemene instellingen'.

Stap 2
Klik op 'Functies'. Middels de '+' kan je een nieuwe afdeling toevoegen.

Code: Je kan een code geven aan de functie voor jouw eigen administratie. Dit is puur voor intern gebruik en registratie.
Afwijkende voltijd uren: wanneer je verschillende Full time uren hebt per functie, dan kan je deze hier invoeren. Denk bijvoorbeeld aan een administratief medewerker, welke geen 36 FT uren heeft, maar bijvoorbeeld 25 FT uren.