Algemene instellingen: Basis instellingen

Algemene instellingen: 'Basis'

Bij de tab ‘Basis’ vul je de basisgegevens van jouw organisatie in. Wanneer je Bitcare ook wilt gebruiken om je medewerkers te verlonen is het van belang dat je deze basisgegevens van de organisatie zo volledig mogelijk invoert voor de Belastingdienst.

Personeelsnummers
Behalve het invoeren van de organisatiegegevens kan je aangeven op welke manier je de personeelsnummers wilt genereren. Je kan zelf bij het aanmaken van een medewerker een personeelsnummer opgeven, maar je kan ook het personeelsnummer door Bitcare laten genereren. Hoe dit personeelsnummer eruit hoort te zien kan je hier bepalen.

Bitcare heeft standaard ingesteld dat de eerste medewerker personeelsnummer 1 heeft. Bij iedere volgende medewerker die je toevoegt loopt het personeelsnummer automatisch op.

Tijdsregistratie
Wanneer je werkt met tijdsregistratie, kortom het in- en uitchecken van de medewerkers, dan vink je de optie 'Tijdsregistratie' aan. Medewerkers kunnen vervolgens via de website of mobiele App in- en uitchecken.