Algemene instellingen: 'Basis'

Bij de tab ‘Basis’ vul je de basisgegevens van jouw organisatie in.

Personeelsnummers
Behalve het invoeren van de organisatiegegevens kan je aangeven op welke manier je de personeelsnummers wilt genereren. Je kan zelf bij het aanmaken van een medewerker een personeelsnummer opgeven, maar je kan ook het personeelsnummer door Bitcare laten genereren. Hoe dit personeelsnummer eruit hoort te zien kan je hier bepalen.

Bitcare heeft standaard ingesteld dat de eerste medewerker personeelsnummer 1 heeft. Bij iedere volgende medewerker die je toevoegt loopt het personeelsnummer automatisch op.