Algemene instellingen Bitcare: in- en uitdienst

Algemene instellingen: In- en uit dienst

Hier kan je een standaard checklist zelf samenstellen met wat je nodig hebt bij een medewerker die in dienst komt en bij een medewerker die uit dienst gaat. Bitcare heeft al een voorbeeld neergezet welke je kan gebruiken en/of aanpassen.
  1. Via het plusje kan je zelf zaken toevoegen die je nodig hebt bij het in-en uit dienst gaan van een medewerker.
  2. Via het potloodje kan je deze zaken bewerken.