Algemene instellingen Bitcare: openings- en werktijden

Algemene instellingen: 'Openings- en werktijden'

Bitcare heeft standaard openings- en werktijden ingesteld. Deze kan je aanpassen door het verschuiven van de balkjes.
  1. Via de + kan je een extra tijdsbalk toevoegen, bijvoorbeeld wanneer je organisatie bepaalde tijden op de dag gesloten is of medewerkers een vaste pauze tijd hebben.
  2. Je kan een tijdspanne opheffen door de twee balkjes op dezelfde positie te plaatsen (zoals al bij het weekend het geval is).
  3. Let op dat je ook de pauzes bij de standaard werktijden ingeeft.