Bedrijfs instellingen: Basis

Bij de tab ‘Basis’ vul je de basisgegevens van het bedrijf in.

Wanneer je Bitcare ook wilt gebruiken om jouw medewerkers te verlonen is het van belang dat je deze basisgegevens van het bedrijf zo volledig mogelijk invoert voor de Belastingdienst.
  1. Loonheffingennummer: is nodig voor de belastingaangifte
  2. Betalingsperiode: stel deze in per maand of per 4 weken
  3. Uren per week: dit zijn de full time uren per week (FTE)
  4. Dagen per jaar: dit zijn het aantal dagen dat je open bent (dit wordt gebruikt voor de uurloonomrekening)
  5. Reservering uitb.: gaat om de uitbetaling bij het uit dienst gaan van een medewerker. Je hebt hier de keuze tussen de eerste periode uit dienst of the laatste periode in dienst.
  6. Min. loonjaar: kies je voor het huidige jaar
  7. Max. loonjaar: kies je voor het huidige jaar
  8. Sector: de sector waar je volgens het UWV bent ingedeeld. Voor de kinderopvang is dit sector 35.
  9. CAO: hier kan je de CAO importeren wanneer je daarmee werkt. Voor de kinderopvang is dit CAO 16.
  10. Risicogroep: selecteer de risicogroep die het meest voorkomt binnen jouw organisatie (is bijna altijd 1)
  11. Whk premie: het percentage (zonder decimalen) van de werkhervattingskas