Bijwerken kindcode en tarief voor IKT kinderen

Een kindcode en tarief van een IKT kind kunnen veranderen. Bijvoorbeeld bij een jaarovergang, waarbij ouders begin december een nieuw attest krijgen van Kind & Gezin, met daarbij de geïndexeerde kindcodes en tarieven voor het nieuwe jaar. Zorg ervoor dat je deze als opvang correct bijwerkt in Bitcare.

Stap 1
Navigeer naar het kind waarvoor je de kindcode en tarief wilt wijzigen.

Stap 2
Klik op het tabblad 'Contracten'.

Stap 3
Klik op 'Prijzen'

Stap 4
Indien er al een 'Aanwezigheids prijs' staat, klik je op het potloodje achter deze prijs.

Stap 5
Kies voor 'Wijzig de prijs'.

Stap 6
- Stel de datum in vanaf wanneer de nieuwe kindcode en tarief ingaan.
- Stel de nieuwe kindcode in.
- Stel het nieuwe tarief in.

De historie blijft bewaard van de oude kindcode en tarief.