Bitcare: alles voor ouders

In dit document vind je alle handige zaken met betrekking tot de introductie van Bitcare bij ouders. Je kunt deze teksten naar eigen wensen aanpassen. Na het doorlezen van dit document ben je helemaal klaar om de ouders optimaal te informeren en toegang te verlenen tot Bitcare. De volgende punten worden besproken:
  1. Mailtekst naar ouders + video Bitcare Ouder app
  2. Informatiebrief naar ouders
  3. Wat kan ik als ouder met de ‘Bitcare voor ouders App’ en website?
  4. Afspraken voor ouders Bitcare
  5. Ouders uitnodigen