Buitenlands rekeningnummer invoeren

Ouders of medewerkers kunnen een buitenlands rekeningnummer hebben. Dit kan je als volgt invoeren in Bitcare.

Let op: je hebt hiervoor ook de BIC code nodig.

Doorloop de volgende stappen voor het invoeren van het buitenlands rekeningnummer:

Ouder

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op ‘Start’

Stap 2
Klik op ‘Kinderen’ en vervolgens bovenaan op het kopje ‘Ouders’

Stap 3
Zoek de desbetreffende ouder op waarvan je het buitenlandse rekeningnummer wilt invoeren (let op: dit is de contract verantwoordelijke ouder)

Stap 4
Klik in het ‘Profiel’ van de ouder op het kopje ‘Persoonlijk’

Stap 5
Klik rechts bij ‘Bankrekeningen’ op het ‘+’ om een nieuwe bankrekening toe te voegen of op het potlood om deze te wijzigen

Stap 6
Vul bij ‘IBAN’ het buitenlands rekeningnummer in. Nadat je dit hebt gedaan zal er een de optie verschijnen waar je de BIC kan invullen. De BIC kan je opvragen bij de betreffende ouder of zelf opzoeken via internet.

Stap 7
Kies de juiste ‘Bank’ die bij het rekeningnummer hoort.

Stap 8
Vul de rest van de gegevens in en klik op ‘Bewaar’ om het rekeningnummer op te slaan

Medewerker

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op ‘Start’

Stap 2
Klik op ‘Medewerkers’ en zoek de desbetreffende medewerker op waarvan je het buitenlandse rekeningnummer wilt invoeren

Stap 3
Klik in het ‘Profiel’ van de medewerker op het kopje ‘Persoonlijk’

Stap 4
Klik rechts bij ‘Bankrekeningen’ op het ‘+’ om een nieuwe bankrekening toe te voegen of op het potlood om deze te wijzigen

Stap 5
Vul bij ‘IBAN’ het buitenlands rekeningnummer in. Nadat je dit hebt gedaan zal er een balk verschijnen waar je de BIC kan invullen. De BIC kan je opvragen bij de betreffende medewerker of zelf opzoeken via internet.

Stap 6
Kies de juiste ‘Bank’ die bij het rekeningnummer hoort.

Stap 7
Vul de rest van de gegevens in en klik op ‘Bewaar’ om het rekeningnummer op te slaan