De AOW-leeftijd in 2019

Sinds 1 januari 2013 verandert ieder jaar de AOW-leeftijd. Dit is de leeftijd waarop de AOW-uitkering ingaat. De AOW-uitkering is de Algemene Ouderdomswet, het AOW-pensioen waar je recht op hebt als je woont en werkt in Nederland.

In 2019 gaat de AOW-leeftijd naar 66 en 4 maanden. Dit betekent dat mensen die geboren zijn tussen 1-1-1953 en 31-08-1953 met pensioen gaan.

In het rapport 'Actieve medewerkers' kun je de geboortedata van de medewerkers vinden.