De eerste keer inloggen in Bitcare

De eerste keer inloggen in Bitcare

Wat heb ik nodig?
Bitcare gebruikt Google-accounts, Microsoft-accounts en Apple-accounts voor het herkennen van de gebruikers. Mocht je een van deze accounts nog niet hebben raden wij je aan om deze aan te maken. Je kan hiervoor de volgende links gebruiken:

Google-account

Microsoft-account 

Apple-account

Microsoft-account
Een Microsoft-account bestaat uit een combinatie van een e-mailadres en een wachtwoord dat je gebruikt om je aan te melden bij services als Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of Outlook.com. Als je een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om je bij deze of andere services aan te melden, dan heb je al een Microsoft-account.
Daarnaast kun je er ook voor kiezen om via Office 365 in te loggen, wanneer jouw organisatie hier gebruik van maakt. 

Hoe log ik in?
Wanneer jouw organisatie er voor gekozen heeft om met Bitcare te werken, krijg je van iemand binnen de organisatie een mail. Dit is waarschijnlijk jouw leidinggevende, hij/zij kan werknemers uitnodigen. In de mail die je ontvangt, staat een button waarmee je je kunt registreren voor Bitcare. Zonder uitnodigingsmail kun je niet koppelen aan Bitcare. Heb je deze nog niet? Neem dan contact op met de verantwoordelijke persoon binnen jouw organisatie. 

Stap 1 
Heb je de uitnodigingsmail ontvangen, dan kun je je via de button (zoals hieronder staat weergeven) registreren voor Bitcare. Je wordt hierna doorverwezen naar de online omgeving vanuit waar je kunt koppelen. Hier worden jouw naam, en naam van de organisatie weergeven. 


Stap 2
Vervolgens kun je kiezen welk account je wilt koppelen aan Bitcare. 

Je kunt direct inloggen wanneer je een Google, Microsoft of Apple account hebt. Gebruikt jouw organisatie Office 365? Ook dan kun je koppelen met Bitcare via de Microsoft-optie. Indien je nog geen van deze accounts hebben, dien je deze eerste aan te maken. Je kunt er later altijd nog een tweede account koppelen, zodat je daar ook mee kunt inloggen.

Inloggen met een van de bovengenoemde accounts doe je door ook het bijbehorende wachtwoord in te voeren. Bijvoorbeeld: Je hebt een gmail-account met als gebruikersnaam 'bitcare@gmail.com' en met 'Bitcare' als wachtwoord. Deze inloggegevens zijn dan hetzelfde als voor het account dat je gebruikt om Bitcare te gebruiken. 

Stap 3
Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
In het geval van het voorbeeld bij stap 2: Log in met 'bitcare@gmail.com' als gebruikersnaam en 'Bitcare' als wachtwoord.

Stap 4
Vervolgens klik je op accepteren.
Dit is nodig om het account te koppelen aan Bitcare.

Stap 5
In het volgende scherm verschijnt je naam en je uitnodiging. Wanneer dit klopt kies je "Dit ben ik, creëer mijn account". Door op "Dit ben ik, creëer mijn account te klikken" accepteer je de algemene voorwaarden. 

Als je hier op kiest voor "Dit ben ik niet", wordt je teruggeleid naar stap 2. 

Dit is de laatste stap voordat je account is gekoppeld. Wanneer de gegevens kloppen, de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, én je op "Dit ben ik, creëer mijn account" klikt, is je account gekoppeld aan Bitcare.

Stap 6
Je krijgt een korte uitleg over de werking van Bitcare en daarna kun je aan de slag.
Het account is gekoppeld en je kan beginnen met het gebruiken van Bitcare!


  • Related Articles

  • Eerste keer factureren met Bitcare

   In de handleiding, bijgevoegd als bijlage, leggen we het gehele facturatie proces uit in 6 simpele stappen: Eerste controle Stap 1 - Conceptfacturen aanmaken Stap 2 - Concept facturen controleren Fout in een Concept factuur herstellen Stap 3 - ...
  • Bitcare: alles voor ouders

   In dit document vind je alle handige zaken met betrekking tot de introductie van Bitcare bij ouders. Je kunt deze teksten naar eigen wensen aanpassen. Na het doorlezen van dit document ben je helemaal klaar om de ouders optimaal te informeren en ...
  • Aan de slag met Bitcare Personeel Basis

   Hier vind je alle informatie over het gebruik van Bitcare Personeel Basis. 
  • Hoe download ik de app 'Bitcare voor ouders'?

   Ouders met een kind bij een kinderopvang die gebruik maakt van Bitcare, kunnen gratis gebruik maken van de Bitcare app voor Ouders. Deze app stelt ouders in staat om de activiteiten en ontwikkelingen van hun kind te volgen gedurende de hele ...
  • Beginnen met - De eerste stappen

   Deze handleiding is opgebouwd uit verschillende stappen. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen, is de organisatie volledig ingericht.  Bij de verschillende stappen kun je op de titel doorklikken naar de bijbehorende helpfiles.  Stap 1 : De eerste ...