Disclaimer toevoegen aan het online inschrijfformulier

Veel kinderopvangorganisaties maken gebruik van een 'disclaimer' bij het online inschrijfformulier op hun website. Ook het online inschrijfformulier van Bitcare biedt de mogelijkheid om een disclaimer te plaatsen onderaan het inschrijfformulier. Deze helpfile laat zien hoe de disclaimer ingesteld kan worden.

Disclaimer toevoegen aan het online inschrijfformulier

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de knop 'Instellingen'

Stap 3
Klik binnen de algemene instellingen op 'Formulieren'.

Stap 4
Binnen het kopje formulieren zijn twee opties:

1. Klik op het potlood om je huidige inschrijfformulier te bewerken.

2. Klik op het '+' om een nieuw inschrijfformulier aan te maken, indien je nog niet werkt met het inschrijformulier.

Stap 5
De disclaimer kun je invullen in het veld 'Disclaimer'.

Stap 6
Vervolgens klik je op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.

Stap 7
Controleer via het 'oogje' onderaan het formulier de disclaimer.