Document of foto afdrukken / printen via de iPad

Je kunt via de iPad documenten en/of foto's van een kind vastleggen in Bitcare zeer eenvoudig afdrukken.

Let op: je dient met de printer verbonden te zijn via Wifi waarmee je ook op de iPad verbonden bent.

Stap 1
Druk op het kind en vervolgens op het poppetje

Stap 2
Druk links op 'Documenten' of 'Foto's'.

Stap 3
Druk op het document welke je wil printen of eventueel bij 'Foto's' op de foto.

Stap 4
Druk linksonder op het download symbool en vervolgens op het printer icoon om af te drukken.

Stap 5
Selecteer de printer en geef aan hoeveel exemplaren je af wil drukken.