Document samenvoegen vanuit het contract

Let op: Je kan alleen documenten samenvoegen vanuit het contract als je al eens eerder een contractsjabloon hebt aangemaakt. In de volgende helpfile kan je vinden hoe je een sjabloon aan kan maken: Hoe maak ik een sjabloon (plaatsingsovereenkomst / SEPA machtiging / offerte / ander document) met merge tags?

Bekijk hier onze handige video over het samenvoegen van een contract met een sjabloon.

Binnen het contract kan je een document samenvoegen. Hierdoor is het niet meer nodig om eerst naar documenten te gaan om de overeenkomst aan te maken.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Op startpagina klik je op 'Kinderen'. Klik vervolgens op het desbetreffende kind, of zoek hem/haar eerst in de zoekbalk rechtsboven in het scherm.

Stap 3
Klik aan de linkerkant op het tabblad 'Contracten'.

Stap 4

Klik op 'Document samenvoegen'.

Stap 5

• Geef het document een passende titel
  • Selecteer het sjabloon dat u wilt gebruiken
  • Selecteer het type
  • Selecteer wie het document mag zien en klik op 'Bewaar'