Dossieropbouw vanuit mail (inbox) voor ouders en/of medewerkers

Dossieropbouw vanuit mail (inbox) voor ouders en/of medewerkers

Indien je bepaalde afspraken met een ouder of medewerker gemaild hebt, dan kan je deze communicatie eenvoudig aan zijn of haar dossier toevoegen.
Stap 1

Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.
Rechts boven in het scherm zie je een anoniem icoontje of een ingestelde profielfoto, klik hier op om in je persoonlijke omgeving te komen.

Stap 2
Ga naar het tabblad  ‘Inbox’.

Stap 3
Klik op de knop ‘Genereer’.
Er zal een email adres gegenereerd worden wat er als volgt uitziet: uwnaam.nummer@mailer.bitcare.com

Stap 4
Wanneer je het mailcontact met de ouder/werknemer doorstuurt (forward) naar dit adres, zal het in je inbox terecht komen.

Stap 5
Je kan de mail hierna als document toevoegen aan een ouder of medewerker vanuit het tabblad ‘Inbox’ door op ‘Toewijzen’ te klikken. De mail wordt dan toegevoegd worden aan de ‘Documenten’ van deze ouder of medewerker.

Let op: voor de afbeeldingen in de mail klik je linksboven en voor de mailtekst klik je op 'Notitie'.