Een enkele foto voor meerdere kindjes tegelijk uploaden op de iPad

Een enkele foto voor meerdere kindjes tegelijk uploaden op de iPad

Alle mooie momenten vastleggen en delen met de ouders via Bitcare gaat nu nog sneller en gemakkelijker! Ouders vinden het geweldig om gedurende de dag foto's van hun kind binnen te krijgen. Niet alleen omdat de ouders zien dat het goed gaat met hun kind, maar ook omdat ze door middel van foto’s een beter beeld krijgen van hoe het er op de opvang aan toe gaat. Om het versturen van foto’s nog sneller en makkelijker voor jou te maken, is het met Bitcare mogelijk om een groepsfoto van een gezamenlijke activiteit te uploaden voor meerdere kinderen tegelijk.

Dit gaat via de multi-select knop. Dit werkt hetzelfde als het invoeren van een activiteit voor meerdere kinderen.

Stap 1
Druk op de multi-select knop.

Stap 2
Selecteer de kindjes waar je de foto’s voor wil uploaden.

Stap 3
Druk op het ‘fototoestel’ symbool.

Stap 4
Kies voor ‘Camera’ of ‘Foto album'.

Stap 5
Maak een foto of selecteer een bestaande foto.