Eigen profielfoto toevoegen als ouder

Binnen Bitcare is het mogelijk om als ouder een eigen profielfoto toe te voegen. Op deze manier wordt het voor de kinderopvang duidelijk welke ouders bij welke kinderen horen. Hieronder wordt stap voor stap beschreven hoe ouders een profielfoto toe kunnen voegen in Bitcare.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik rechtsboven in het scherm op de anonieme profielfoto.

Stap 3

Je bent nu in jouw persoonlijke profiel. Klik nu op het tabblad foto's.

Stap 4
Klik op het icoon van de fotocamera. Vervolgens kan je een foto uploaden vanaf de computer die je wilt gebruiken als profielfoto in Bitcare.

Stap 5
Na het uploaden van de foto klik je op de foto. Hier kan je rechtsonder in het beeldscherm klikken op 'Gebruik als profielfoto'. Klik op deze knop en je hebt jouw profielfoto succesvol ingesteld.