Export financiële administratie / boekhoudpakket (o.a. Exact)

Export financiële administratie / boekhoudpakket (o.a. Exact)

In dit document staat belangrijke informatie over het exporteren van klanten en facturen om vervolgens deze te importeren in jouw financiĆ«le administratie. Het is een basis uitleg waarin de volgende stappen besproken zullen worden voor een succesvolle koppeling vanuit Bitcare:

1. Basis begrippen
  2. Instellingen:
    1. Dagboeken
    2. Grootboekrekeningen
    3. Export
  3. Klant / debiteurennummer
  4. Exporteren
    1. Exporteren van klanten
    2. Exporteren van facturen
  5. Veelgestelde vragen