Factuur lay-out: 'Standaard 2 - België'

Deze lay-out is speciaal ontwikkelt voor Belgische klanten die werken met een vrije prijs. Op deze factuur lay-out staan geen uren en uurprijs vermeld, maar enkel het bedrag. Onderstaand vind je een voorbeeld van deze factuur lay-out.

Tip: Wanneer je linksboven op 'Download' klikt in een concept factuur, dan kun je ten alle tijden zien hoe de factuur eruit ziet wanneer deze verzonden/verwerkt wordt naar de ouders (na verwerking verandert dan alleen het Factuur Concept nummer in een definitief Factuur nummer).

Instellen factuur lay-out: 'Standaard 2 - BelgiĆ«'

Stap 1
Klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op het knopje 'Instellingen'.

Stap 3
Klik links op de Bedrijfsnaam.

Stap 4
Selecteer onder 'Lay-out' de desbetreffende lay-out die je wilt gebruiken.

Stap 5
Vergeet niet op 'Bewaar' te klikken.