Financiel rapport: Factuur - details

Financieel rapport: Factuur - details

Binnen het rapport 'Factuur - details' worden de details vertoond van verschillende facturen tegelijk. Hierdoor is het niet nodig om iedere factuur apart te openen om de details van meerdere facturen tegelijk te kunnen bekijken.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'.

Stap 3
Klik onder het kopje 'Financieel' op het rapport 'Factuur - details'.

Stap 4
Selecteer de gewenste opties voor het rapport.
Je kunt dit rapport filteren op
  1. Locatie
  2. Datum
  3. Factuurtype
  4. Factuurstatus
  5. Artikel (via deze filter kan je gemakkelijk informatie ophalen over een bepaald factuur artikel)
Je kunt binnen het rapport de volgorde sorteren op:
  1. Oudernaam
  2. Kindnaam
  3. Factuurnummer
  4. Factuurdatum
Door op 'Verversen' te klikken wordt het rapport getoond.

Dit rapport laat alle factuurregels in details zien in een bepaalde periode. Onder andere de volgende specificaties worden getoond:
  1. Artikel
  2. Eenheid
  3. Omschrijving
  4. Prijs
  5. Aantal
  6. Bedrag