Rapporten: 'Verschil per dag - Geplande uren tegen realisatie' en 'Verschil per maand - Geplande uren tegen realisatie'

Rapporten: 'Verschil per dag - Geplande uren tegen realisatie' en 'Verschil per maand - Geplande uren tegen realisatie'

In de rapporten 'Verschil per dag - Geplande uren tegen realisatie' en 'Verschil per maand - Geplande uren tegen realisatie' kun je bekijken hoeveel geplande en gerealiseerde uren een kind heeft gehad gedurende een bepaalde periode. Zo kan je bekijken hoeveel uur een kind wel op de planning stond maar in werkelijkheid niet is geweest. Dit rapport kijkt naar de planning van het kind en naar de in- en uit-geklokte tijden van de tijdsregistratie. Dit kan per dag of per maand bekeken worden.

Rapporten: 'Verschil per dag - Geplande uren tegen realisatie' en 'Verschil per maand - Geplande uren tegen realisatie'

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Rapporten'.

Stap 3
Klik vervolgens onder het kopje 'Realisaties' op het rapport:
  1. 'Verschil per dag - Geplande uren tegen realisatie'
  2. Of 'Verschil per maand - Geplande uren tegen realisatie'

Stap 4
Selecteer de locatie en de periode waarover je het rapport wilt genereren. Klik op 'Verversen' en het rapport wordt aangemaakt.