Goedkeuren documenten

Er zijn een aantal document typen welke je goed kunt keuren. Erg handig zodat je meteen kunt zien of aan alles is voldaan en op die manier een volledig en compleet dossier opbouwt voor jullie medewerkers. Niet alle documenten kunnen goedgekeurd worden. Alleen documenten met het volgende type kunnen goedgekeurd worden:
  1. Arbeidsvoorwaarden
  2. Functioneren en beoordelen
  3. In en uit dienst
  4. Opleiding
  5. Persoonlijk ontwikkelingsplan
  6. Resultaatafspraken
  7. Verlof
  8. Verzuimdossier
Onderstaand wordt beschreven op wat voor manier de documenten aangeboden kunnen worden ter goedkeuring.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Medewerkers'.

Stap 3
Klik op de naam van de medewerker waar je het document wilt toevoegen.

Stap 4
Klik links op het tabblad 'Documenten' en klik op de '+' om een nieuw document toe te voegen.

Stap 5
Kies voor een van de bovenstaande type documenten welke goed gekeurd kunnen worden.
- Vink de optie Goedkeuren aan.
- Stel in wie het document goed mogen keuren.

Stap 6
Bij het document zal nu staan wie het goed mogen keuren.
Door op het document te klikken kunnen degenen die het goed mogen keuren, het document ook daadwerkelijk goedkeuren.

Stap 7
De 'goed te keuren Documenten' komen bij 'Nog te doen' te staan. Vanuit daar kan je ze goedkeuren.