Groepsnotities op de iPad

Groepsnotities op de iPad (overdracht)

Op de iPad en de website kunnen ook 'Groepsnotities' gemaakt worden. Dit is handig voor de overdracht! Belangrijk is dat dit interne documenten zijn en komen dus niet bij de activiteiten van het kind en worden ook niet gedeeld met de ouder.
  1. Groepsnotities zijn aan te maken via de iPad en website
  2. Groepsnotities zijn te bewerken via de iPad en website
  3. Groepsnotities zijn inzichtelijk op de iPad en website
Enkele voorbeelden
  1. Overdracht via de iPad: 'Alex is gevallen op zijn hoofd. Hou het even in de gaten!'
  2. Overdracht via iPad: 'We zijn met z'n allen 2 uur buiten gaan spelen vanwege het lekkere weer'
  3. Interne agenda via de website: 'medewerker Patricia is vrijdag jarig'
  4. Interne agenda via de website: 'reminder: de vergadering is vanavond om 18:00 uur.'
1) Aanmaken en bewerken van groepsnotities via de iPad
Stap 1
Druk op de Groep.

Stap 2
Druk op 'Notities'.

Stap 3
Druk op de + om een notitie toe te voegen

Druk op de notitie om deze vervolgens te wijzigen (rechtsboven 'Wijzig').

2) Aanmaken en bewerken van groepsnotities via de website
Stap 1
Navigeer naar de Groep.

Stap 2
Klik op 'Notities'.

Stap 3
Druk op de + om een notitie toe te voegen.
Druk op het potloodje om deze te wijzigen.