Handleiding en rapport 'Compensatie maximum uurprijs' vanaf 16 december 2020 en later (i.v.m. corona)

Handleiding en rapport 'Compensatie maximum uurprijs' vanaf 16 december 2020 en verder (i.v.m. corona)

Voor uurtarieven die bóven de maximum uurprijs liggen kun je ouders compenseren. Dit gaat om de corona periode vanaf 16 december 2020 en verder. De Brancheorganisatie Kinderopvang verzoekt kinderopvangorganisaties dit deel zelf te compenseren aan ouders. Dit blijft echter de keuze van de opvang zelf.

Om je extra werk te besparen hebben we het rapport aangepast naar de huidige situatie. Daarbij hebben we een super handige handleiding inclusief stappenplan opgesteld waarin we stap voor stap uitleggen hoe je het nieuwe rapport ‘Compensatie maximum uurprijs' kunt gebruiken. We raden je aan deze handleiding zorgvuldig door te nemen.

Let op: de ouder heeft enkel recht op compensatie wanneer deze de facturen heeft doorbetaald van tijdens de corona periode.

* Deze handleiding en rapport is enkel te gebruiken voor kinderdagverblijven die werken met een vast maandbedrag. Mocht je dit niet doen en werken met dag/uur/halve uur of kwartier prijzen, dan adviseren we om contact op te nemen met ons via help@bitcare.com. Wij nemen dan contact met je op om uit te leggen hoe je de berekening kunt maken.