Handleiding en rapport 'Compensatie maximum uurprijs' voor de BSO van 1 januari t/m 18 april 2021 (i.v.m. corona)

Handleiding en rapport 'Compensatie maximum uurprijs' voor de BSO van 1 januari t/m 18 april 2021 (i.v.m. corona)

Voor uurtarieven die bóven de maximum uurprijs liggen kun je ouders compenseren. Als het goed is heb jij de compensatie van december 2020 voor de KDV en BSO en ook de compensatie voor het KDV van 1 januari t/m 7 februari 2021 al verwerkt. In dit document leggen we stap voor stap uit hoe je de compensatie boven de maximum uurprijs van 1 januari t/m 18 april 2021 aan ouders kunt verwerken via Bitcare voor de BSO.

We focussen dus enkel in deze handleiding op de BSO.

Om je extra werk te besparen hebben we het rapport ‘Compensatie maximum uurprijs' aangepast naar de huidige situatie. Daarbij hebben we een super handige handleiding inclusief stappenplan opgesteld waarin we stap voor stap uitleggen hoe je het rapport kunt gebruiken. We raden je aan deze handleiding zorgvuldig door te nemen.

Let op: de ouder heeft enkel recht op compensatie wanneer deze de facturen heeft doorbetaald van tijdens de corona periode.

* Deze handleiding en rapport is enkel te gebruiken voor kinderdagverblijven die werken met een vast maandbedrag. Mocht je dit niet doen en werken met dag/uur/halve uur of kwartier prijzen, dan adviseren we om contact op te nemen met ons via help@bitcare.com. Wij nemen dan contact met je op om uit te leggen hoe je de berekening kunt maken.