Heralloceren van declaraties

Er zijn veel verschillende manieren om declaraties door te boeken naar de financiĆ«le administratie. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van verschillende grootboekrekeningen, omdat men een uitsplitsing wenst in de boekhouding. Met het heralloceren van de declaraties kun je dit moeiteloos doen.

Stap 1
Ga naar je 'Algemene instellingen'. Door via Start op 'Instellingen' te klikken.
Ga vervolgens naar het tabje 'Grootboekrekeningen' en stel hier de juiste grootboekrekeningen in en voeg ontbrekende grootboekrekeningen toe.

Stap 2
Ga daarna terug naar je homepagina en navigeer nar het tabje Declaraties en het kopje 'Heralloceren'. Hier vind je alle goedgekeurde declaraties terug.

Stap 3
Klik op de declaratie die je wil heralloceren en selecteer vervolgens de juiste grootboekrekening.