Herberekenen verlof binnen Bitcare

Herberekenen verlof

Het kan voorkomen dat er gedurende het jaar een aanpassing moet worden gemaakt in de verlofafspraken van de organisatie. Wanneer je na het aanpassen van deze verlofafspraak het verlofsaldo van alle medewerkers in één keer wilt herberekenen is dat mogelijk. Hoe je dit doet, wordt hieronder uitgelegd.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de naam van de organisatie.

Stap 3
Klik links op het tabblad 'Verlof en verzuim'.

Stap 4
Ga naar het tabblad 'Verlofsaldo'.

Stap 5
Hier zie je de optie 'Bereken opbouw' staan. Wanneer je hier op klikt, zal het verlof worden herberekend van alle medewerkers die zichtbaar zijn.
Let op: wanneer niet heel de lijst met medewerkers zichtbaar is, klik dan onderaan de lijst op 'Toon meer'. Pas wanneer de hele lijst is uitgerold, zal het verlof voor alle medewerkers herberekend worden.