Herinnering instellen bij jubilaris

Wanneer mensen voor een bepaalde tijd bij u in dienst zijn, is het vaak gebruikelijk om hier aandacht aan te schenken. Binnen Bitcare is er een rapport 'Jubileumlijst' beschikbaar waarop aan de hand van het aantal hele dienstjaren de jubilarissen worden getoond. Om de jubilarissen nu niet te vergeten, is het heel handig om met herinneringen te werken.

Via uw organisatie instellingen kunt u instellen dat u herinneringen wenst te ontvangen voor jubilarissen. Ook is het ook mogelijk om aan deze herinneringsmail een actie toe te voegen. Bijvoorbeeld wat er allemaal voor de jubilarissen gedaan moet worden. Deze actie wordt bij de notificatie getoond.

Hoe u deze herinneringen en acties kunt toevoegen wordt uitgelegd in deze helpfile.

Stap 1
Ga naar de 'Instellingen' van de organisatie. Dit doet u door naar de hoofdpagina te gaan en op de organisatienaam te klikken:

Klik vervolgens op het tandwieltje onder de organisatienaam:

Stap 2
Klik op het tabblad 'Herinneringen'.

Stap 3
Klik op het '+' rechts boven in beeld om een herinnering toe te voegen. Kies hier voor het type 'In dienst' en selecteer dat de herinnering .. maanden achteraf wordt verzonden. Ook is het mogelijk om een actie aan deze herinnering te koppellen. Deze ontvangt u in uw mail met de herinnering. U kunt ook meerdere herinneringen instellen. U wilt bijvoorbeeld drie keer een notificatie hebben. Een één maand voorafgaand. Een tweede herinnering één week van te voren en tenslotte één herinnering op de dag zelf. Zo weet u zeker dat u de jubilarissen niet meer kan missen.

Omdat het fijn is om ruim van te voren op de hoogte te zijn van de aankomende jubilarissen. Onderstaand onze suggesties voor u.
Jubilaris
In maanden
Herinnering instellen op een maand voorafgaand
Herinnering instellen op een week voorafgaand
Herinnering instellen op de dag zelf
1 jaar
12 maanden
11 maanden
51 weken
12 maanden
5 jaar
60 maanden
59 maanden
259 weken
60 maanden
12.5 jaar
150 maanden
149 maanden
649 weken
150 maanden
25 jaar
300 maanden
299 maanden
1289 weken
300 maanden