Hoe kan ik een PDF met alle facturen aanmaken?

Om de (concept) facturen nog eens te controleren kan het handig zijn om de facturen in te zien zoals de ouders de factuur ontvangen. Dit kun je eenvoudig doen door een PDF aan te maken waar je alle facturen onder elkaar ziet. In deze helpfile wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Stap 1
Ga naar 'Home' en klik op de naam van je organisatie

Stap 2
Klik links op het tabblad 'Financieel'

Stap 3
Indien je nog geen facturen hebt aangemaakt dan kun je dit eerst doen. Het aanmaken van facturen wordt uitgelegd in onze facturatie video

Stap 4
Wanneer je de facturen in PDF wilt zien, klik je op 'Facturen als PDF'

Stap 5

Vervolgens kun je aangeven welke facturen je als PDF bestand wilt hebben.

- Locatie: selecteer de betreffende locatie.

- Factuurtype: selecteer het factuurtype.

- Datumtraject: selecteer de maand van de factuurdatum.

- Factuurstatus: selecteer of je verwerkte facturen of concept facturen als PDF bestand wilt bekijken.

Klik vervolgens op 'Genereer' om het bestand aan te maken.

Stap 6
Je krijgt terugkoppeling dat het document is aangemaakt. Je kunt dit bekijken binnen het tabblad 'Documenten' en downloaden.