Hoe betaal ik extra gewerkte uren uit met het salaris na het afhandelen?

Hoe betaal ik extra gewerkte uren uit met het salaris na het afhandelen?

Alle uren waarvoor je gekozen hebt dat deze uitbetaald moeten worden, worden klaargezet om uit te betalen. Je vindt deze als volgt terug:
- Klik op 'Start' en klik op de naam van de organisatie.
- Klik vervolgens op het tabblad 'Salaris'.
- Klik op het kopje 'Nog te doen'

Hier kan je kiezen in welke periode je de uren wilt uitbetalen.

Voorbeeld: Het kan bijvoorbeeld zijn dat je ervoor kiest om de extra gewerkte uren van februari pas in maart uit te betalen.

Volg de onderstaande stappen om dit af te handelen:

Stap 1
In het tabblad 'Nog te doen' in het salarismenu selecteer je de uren die uitbetaald moeten worden.

Stap 2
Vink 'Selecteer alles' aan (indien je alles wilt uitbetalen, anders vink je ze per item aan) en kies vervolgens voor 'Geselecteerde items afhandelen'.

Stap 3
Je kiest de maand waarin je de uren wilt uitbetalen en daarna voor 'Bewaar'.

Nu worden deze uren als mutaties toegevoegd aan het salaris van de medewerker en berekend.

Voorbeeld verwerking:
Als een medewerker 4 uur extra heeft gewerkt in maart, wordt 4 * het uurloon toegevoegd aan het salaris. Dit ziet de medewerker onderaan zijn/haar strook.