Hoe bewerk ik de aanwezigheid, activiteiten of notities op de iPad?

Hoe bewerk ik de aanwezigheid, activiteit of notitie op de iPad?

Stap 1
Druk in het startscherm van Bitcare op een groep.

Stap 2
Vervolgens druk je op de foto van het kind waarvoor je een activiteit wilt bewerken. Druk linksonder op het poppetje om naar het profiel van het kind te gaan.

Stap 3
Druk links op het tabblad 'Activiteiten'.

Stap 4
Houd je vinger 3 seconden op de activiteit die je wil wijzingen en druk vervolgens op 'Bewerken' of 'Verwijderen'.