Hoe bewerk ik de aanwezigheid, activiteiten of notities op de iPad?

Hoe bewerk ik de aanwezigheid, activiteit of notitie op de iPad?

Op de iPad is het mogelijk om de ingevoerd gegevens te bewerken of te verwijderen. In deze helpfile leggen wij je uit hoe je dit kunt doen.

Stap 1
Klik in het startscherm van Bitcare op een groep.

Stap 2
Vervolgens klik je op de foto van het kind voor wie je een activiteit wilt bewerken. Druk linksonder op het poppetje om naar het profiel van het kind te gaan.

Stap 3
Druk links op het tabblad 'Activiteiten'.

Stap 4
Houd je vinger 3 seconden op de activiteit die je wilt wijzingen en druk vervolgens op 'Bewerken' of 'Verwijderen'.