Hoe bewerk ik gegevens in het kindprofiel op de iPad?

Stap 1
Log in op de Bitcare App.

Stap 2
Je ziet nu het startscherm. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit van wie je de gegevens wilt bewerken.

Stap 3
Klik op de foto van het kind van wie je de gegevens wilt bewerken.

Stap 4
Nu opent er een scherm waarop je de aanwezigheid en activiteiten kunt registreren en naar het profiel kan gaan. Klik op het poppetje links onderin.

Stap 5
Je zit nu in het tabblad 'Info'. Dit noemen we ook wel het profiel van het kind. Bij elk kopje, zoals persoonlijke informatie en medische informatie, zie je rechtsboven een potloodje, zoals aangegeven op onderstaande afbeelding.

Klik op het potloodje bij het onderdeel waar je de gegevens aan wilt passen. Je kunt nu de gegevens bewerken of verwijderen door op het tekstvak te klikken. Om de nieuwe gegevens op te slaan, klik je rechtsboven op 'Bewaar'.