Hoe stel ik een noodcontact in en/of een persoon die het kind mag ophalen?

Hoe stel ik een noodcontact in en/of een persoon het kind mag ophalen?

In Bitcare kun je aangeven bij de 'Relaties' van een kind wie er gecontacteerd moet worden in een noodsituatie en wie het kind mogen ophalen. Dit is ook in te zien op de Groeps app en Ouder app, zodat de leidsters en ouders altijd op de hoogte zijn.

'Noodcontact' en 'wie mag ophalen' instellen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. Zoek het desbetreffende kind.

Stap 3
Klik op het tabblad 'Relaties' links in het menu.

Stap 4
Klik op het plusje of potloodje om de relatie toe te voegen of te bewerken.

Stap 5
Vink de gewenste opties aan. En klik op 'Bewaar'.

Tip: zorg er ook altijd voor dat je bij deze relatie het telefoonnummer toevoegt. Dit kan in het 'profiel' onder 'contact' van desbetreffende relatie.