Hoe heropen je een factuur

Het kan voorkomen dat je in Bitcare een factuur per ongeluk op de status 'Betaald' hebt gezet. Ook kan het zijn dat je facturen hebt geïncasseerd en op 'Betaald' hebt gezet maar deze worden gestorneerd door de bank. In deze helpfile leggen wij stap voor stap uit hoe je een factuur kan heropenen met bovenstaande situaties.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik vervolgens op 'Financieel'.

Stap 3
Klik op het factuurnummer waarvan je de factuur wilt heropenen.

Stap 4
Klik vervolgens op de knop 'Heropen'. De factuur krijgt nu de status 'Open'.