Hoe kan ik 1/3 dagen (IKG) instellen binnen Bitcare?

Sinds 1 juni 2017 heeft Kind en Gezin het mogelijk gemaakt dat elke kinderopvang organisatie die met IKG werkt nu ook 1/3 dagen (< 3 uur) in rekening kan brengen en daarvoor subsidie kan ontvangen.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en log in als u nog niet bent ingelogd.

Stap 2

Ga naar de 'Algemene instellingen'.

Stap 3

Ga naar de 'Locatie instellingen' en klik op het tabblad 'Prijzen'.

Stap 4

Hier vinkt u vervolgens 'BKO' aan en klikt u rechtsonder op 'Bewaar'.

Stap 5

Vervolgens gaat u naar het kind waarbij u dit aan wil passen. U gaat naar het tabblad 'Contracten' en klikt op 'Details'. Hier zet u ook het vinkje bij BKO aan en klikt u op 'Bewaar'.

Let op: Als dit is aangezet dan wordt bij een aanwezigheid van minder dan 3 uur, 1/3 dag in rekening gebracht tegen 40% van de dagprijs. Mocht een kind gepland zijn voor minder dan 3 uur en niet komen dan levert het kind een 1/3 respijtdag in. Wanneer de respijtdagen op zijn wordt er 1/3 dag in rekening gebracht met een eventuele boete.